Raci Şaşmaz (lindi më 30 tetor 1973, Elazığ) është aktor, producent dhe skenar turk.

Raci Şaşmaz
U lind në15 dhjetor 1971 (42 vjeçar)

Ai është vëllai i Nexhat Shashamasit.

Filmografia

Redakto
 • Gjahtari (Turqisht: Avci) writer (Serial: 2001)
 • Ekmek Teknesi producer & writer (Serial: 2002)
 • Lugina e Ujqërve (Turqisht: Kurtlar Vadisi) producent, skenar & aktor si Ali Candan (Serial: 2003–2005)
 • Lugina e Ujqërve: Irak (Turqisht: Kurtlar Vadisi: Irak) producent & skenar (Film: 2006)
 • Lugina e Ujqërve: Terror (Turqisht: Kurtlar Vadisi: Terör) producent & skenar (Serial: 2007)
 • Esref Saati producent & skenar (TV series: 2007)
 • Lugina e Ujqërve: Kurthi (Turqisht: Kurtlar Vadisi: Pusu) producent & skenar (Serial: 2007-)
 • Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine producent & skenar (Film: 2008)
 • Ayrılık producent & skenar (Serial: 2009-)
 • Valley of the Wolves: Gladio (Turqisht: Kurtlar Vadisi: Gladio) producent & skenar (Film: 2009)
 • Valley of the Wolves: Palestine (Turqisht: Kurtlar Vadisi: Filistin) as Polat Alemdar (Film: 2010)