E kafshoja terrin është një film televiziv prodhim i RTP TV Prishtina 1977, formati 16mm color. Filmi ishte pjesëmarës në festivalin "Prix Italia 1978" në Milano, Itali.

Stafi

 • Skenari dhe regjia: Ekrem Kryeziu,
 • Producent ekzekutiv: Xhevat Juniku,
 • Drejtor i fotografise: Shukri Kaçaniku,
 • montazhi: Mentor Kaçi dhe Ekrem Kryeziu,
 • Skenografia: Shahin Kryeziu
 • Kostumet: Avni Ferizi,
 • Zëri:Sahit Sahiti dhe Fahri Pallaska,
 • Ass. regjije: Nuhi Matoshi dhe Nevruz Manxhuka,
 • Assitent kamere: Ramadan Bobaj dhe Agron Nela,
 • Ndriçimi: Bedri Dibra,
 • Organizimi: Bujar Babuni

Rolet:

Përmbajtja: