E tërë jeta për një ditë

1980

  • producent : RTP (Kodak 16 mm film negativ),
  • skenari dhe regjia : Ekrem Kryeziu,
  • drejtor fotografije : Shukri Kaçaniku,
  • montazhi : Mentor Kaçi,
  • toni : Sahit Sahiti-Fahri Pallaska,
  • ndriqimi : Agron Nela,
  • Drita Krasniqi,
  • etj.