Edialtour firma e pare shqiptare e prenotimeve online për shërbime turistike në Shqipëri.

Logo e EDIAL TOUR

StatusiRedakto

Edial Tour SHPK është nje marke e regjistruar ne autoritetin e patentave dhe markave ne Shqipëri dhe qe gezon certifikate te pronesise intelektuale per te gjitha te drejtat si TRADE MARK dhe qe nuk munde te cenohet nga asnje kompani brenda apo jashte Shqipërise pasi është marke unike e vete krijuar me vullnetin e Administratorit Edial Tour SHPK. Edial Tour SHPK mbrohet per te 46 pikat e patentave nderkombetare te pronave intelektuale. Gjithashtu edhe fjala kyç "edialtour" është e mbrojtur në internet.

HistorikuRedakto

Firma u krijua me një kapital shqiptar në vitin 2007 nga z. Edmir Cjapi aksionar i vetëm. Në vitin i parë pati një numër rezervimesh prej 2650 prenotime nga vende të ndryshme të botës. Ne po atë vit faqja pati një vizitueshmeri prej 87.000 vizitorë ne muaj.

StatistikaRedakto

Ne vitin 2010 arriti 153.000 vizitore në muaj dhe pati për rreth 9200 rezervime në territorin shqiptar. Në vitin 2011 deri në qershor faqja arriti një numër vizitoresh prej 182.000 vizitore unike për 11.000 rezervime. shtator 2011 ka një vizitueshmëri 7000 deri 7350 klikues unik.

StrukturaRedakto

Kjo faqja është ndërtuar sipas një sistem High tech duke tërhequr rezultate në kohe reale për disponibilitetin e hoteleve në Shqipëri. Mënyra e te pagesave realizohet nëpërmjet 2 gjiganteve si Moneybookers dhe Alertpay me bazë në Kanada dhe ne Angli. Këto sisteme janë të standardeve të larta dhe garantojnë siguri absolute te vendeve përkatëse ku funksionojnë.Tani Edial Tour SHPK e njohur si ndër kompanite më me rendesi ne industrine e turizmit Shqiptare me nje eksperience te gjate ne incoming tourism është gati per hapjen e francizeve ne shtete te ndryshme te Europës per te qene sa me prane tregut potencial dhe gjithashtu standarteve të shteteve europiane dhe mundësi te reja për ta promovuar samë mire turizmin Shqiptare që vetem 5 vjet është njohur si detinacion turistik.

Shih edheRedakto

ReferimeRedakto

LiteraturaRedakto

Albanian Blu Line f 3 Tirana 2010