Efigjeni Gjoka

arkitekte dhe urbaniste shqiptare

Efigjeni Gjoka është arkitekte dhe urbaniste shqiptare.

Efigjeni Gjoka
KombësiaShqiptare
ProfesioniArkitekte-Urbaniste


Veprat Redakto

1) Dyqane për lagje tip, Lagjia nr. 10

2) Godinë banimi tip 70/4 dhe tip 72/1 i ripunuar

3) Shkolla e gjuhëve të huaja (b/autor)

4) Shtesë e Shtëpisë Botuese "N. Frashëri"

5) Stacion autobusi ne Kombinat

6) Reparti i lëng-frutave dhe salcës

7) Godinë banimi për specialistët e huaj, (b/autor)

8) Farmaci bujqësore dhe godinë banimi 6 kat me dyqane tip 72/10

9) Parku i furnizimit me karburant

10) Godinë banimi tip 72/3 me dyqane në Rr. "Budi", "Labinoti", "Tabakëve"

11) Godinë banimi me dyqane në Rr. "Kongresi i Përmetit"

12) Godinë banimi Nr.4, 5 ne Rr. "Tabakëve" e Rr. "Budi"

13) Godinë banimi karshi Politeknikumit

14) Godinë banimi në Rr. "Brigada e VIII-të"

15) Parku automobilistik i Radio-Televizionit

16) Shtesë e lavanderisë në Spitalin nr.1

17) Reparti i Këpucëve me qafa

18) Ambasada Nr.5(b/autor)

19) Pavioni Shqiptar në Milano

20) Godinë banimi në Rr."Qemal Stafa"

21) Furnizimi elektrik i Frigoriferit Metalik

22) Godinë banimi në Rr. Gjon Buzuku" Ttip 72/7

23) Adaptimi i zyrave të Komitetit Ekzekutiv, lagjia Nr.9 në banesë

24) Adaptimi i Ndërmarrjes N. T. Sh. F. Z

25) Uzina e Antibiotikëve, linja elektrike

26) Hangar bari]], [[Strehë për bileta

27) Studim për vendosje godinash në fshat

28) Adaptim i shkollës Tip 73/9

29) Planimetri e kompleksit të banesave në veri të Rr. "M.Grameno"

30) Pavioni Shqiptar në Selanik

31) Lagje banimi në parafabrikat në Rr. "B.Curri

32) Depo prodhimi bujqësor për eksport

33) Stallë në Kamëz

34) Stallë në Institutin Bujqësor

35) Sallë seleksionimi Qëndror Brigade, depo drithi

36) Stallë derrash për majmëri

37) Banesë tip 77/5 i ripunuar në Rr. "Labinoti"

38) Baza e paraftohjes e fruta-perimeve për eksport

39) Konvikti i Shkollës së Gjuhëve të Huaja

40) Godinë banimi në Yzberisht Tip 77/5

41) Kombinati i Mishit

42) Banesë në fshat

43) Studim urbanistik, karshi zonës së spitalit

44) Stacion i perim-patates

45) Shtesë e shkollës ushtarake në Zall-Her(b/autor)

46) Shtesë në Ministrië e Industrisë së Rëndë(b/autor)

47) Lidhje midids banesave Tip 77/4 dhe 77/5 në Rr."A.Kullurioti"

48) Banesë tip fshati 77/6 në Bizë

49) Godinë banimi Tip 77/5 me dyqane në Rr. "Sh. Bërxolli"

50) Galanteri gëzofi, evakuimi në Surrel

51) Godinë banimi në Rr."Qemal Stafa" dhe "H.Tahsim", blloku 1,3 dhe 5

52) Banesa Tip 77/5 me dyqane e ripunuar në Rr."Sh. Bërxolli"

53) Banesë Tip 77/4 në Rr. "Siri Kodra"

54) Studim urbanistik me parafabrikat ë lagjen Nr.1(b/autor)

55) Godinë banimi në Rr."A.Kullurioti"

56) Rikonstruksion i Parkut Rinia

57) Godinë banimi për beqarë në Bizë

58) Godinë banimi me hark në Rr."G.Nushi" dhe Rr."M.Kashen"

59) Shesh lojërash për fëmijë në Kamëz, Vorë

60) Poliklinika në lagjen Nr.1


Referime Redakto