Hape menynë kryesore

Ekonomisti studion anën ekonomike të jetës shoqërore, sjelljen e agjentëve ekonomik në shoqëri dhe kushtet ekonomike të bashkëveprimit të tyre.

Specialist me arsim të lartë ose të mesëm në fushën e ekonomisë; punonjës i përgatitur që merret me çështjet ekonomike në një ndërmarrje etj. Ekonomist i lartë (i mesëm). Ekonomist plani. Punon si ekonomist.[1]


BurimiRedakto

  1. ^ "Fjalori online i Gjuhës Shqipe". fjalori.shkenca.org. Marrë më 19 July 2017.