Ekspozimi është drejtim dekadent e formalist në letërsia e në artin borgjez të shekullit XX, sipas të cilit qëllimi kryesor i artit dhe i letërsisë duhet të jetë shprehja e botës së brendshme subjektive të krijuesit.

Shih edheRedakto

Ekspresionizmi Abstrakt