Elmi Reçica

politikan kosovar

Elmi Reçica është deputet i Republikës së Kosovës, anëtarë i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), dhe gjithashtu anëtarë i Komitetit të Marrëdhënjeve të Jashtme, Diasporës dhe Investimeve Strategjike.

Lidhje të jashtmeRedakto

http://www.kuvendikosoves.org/?cid=2,102,968