Ermela Teli është regjizore dhe aktore shqiptare. Lindi më 1981Tirane.

Filmografia si regjizore dhe skenaristeRedakto

 • 2014 - Visualise the invisible, film dokumentare, trilogji. Prodhim i Swedish Art Agency (contemporary art)
 • 2014 - Evolucion i botës se gjallë, dokumentare. Prodhim i Akademise se shkencave dhe Fakultetit te shkencave te natyres, Shqiperi.14 min

-

 • 2013 - Mali Dashurise, dokumentar, regjia dhe skenari Ermela Teli 24 min. Ne 27 janar 2014, perfaqeson Shqiperine ne festivalin Cinema Du Monde, Rouen, France.

-

 • 2013 - Anije te mbytyra, dokumentar, regjia dhe skenari Ermela Teli 10 min. prodhim i Soros ALB dhe Top Channel.

-

 • 2012 - Arkitekture e trishtimi, trilogji, regjia dhe skenari, Ermela Teli - 16 min T.I.C.A
 • 2012 - Loje e lige, film artistik, regjia dhe skenari Ermela Teli - 25 min.
 • 2010 - Homazh, film eksperimental, Regji skenar E Teli, Digitalb Production - 13 min.
 • 2010 - Dëgjojmë atë që shohim, dokumentar , 6 min 30 sek prodhim Sloven
 • 2009 - Shihemi, Skenari dhe Regjia E.Teli Digitalb Production
 • 2006 - Dashuri në Grurë, Skenari E.Teli, regjia O. Demiraj
 • 2006 - Non è colpa mia, Skenari E.Teli. Film i metrazhit te shkurter.12min

- Regjia Ermela Teli, Moreno Benigno (Rome) Itali

Filmografia si aktoreRedakto