Ermira Godo

arkitekte ShqiptareErmira Godo është arkitekte Shqiptare.

Ermira Godo
Kombësiashqiptare
Punësimiarkitekte


Ndër punët e saj mund të pëmendim: Fabrika e Pasurimit të Kromit në Bulqizë (1978) dhe më tej ka punuar me zgjerimin e repartit të ujëzimit, Objekti 604 dhe nënojektet 604/1; 604/2; 604/3; 604/4; 604/5; 604/6; 604/7; 604/8 në Kuçovë (1979) dhe Kantinën e Verës në Durrës (1980). [1]ReferimeRedakto

  1. ^ cite book|title=Të projektosh për të jetuar:faqe 88|publisher=Shtypshkronja PEGI