Et'hem Cara (Kavajë, 1905 - 30 korrik 1973) ka qenë nëpunës dhe ministër i shtetit shqiptar. U dënua me 30 vjet burg nga Gjyqi Special.

Biografia Redakto

Referimet Redakto