Fatos Beja

politikan shqiptar

Fatos Beja ishte deputet i Partisë DemokratikeKuvendin e Shqipërisë në vitet 1997-2013.

Fatos Beja
Deputet në Kuvendin e Shqipërisë
(1997 - 2013)

Fatos Beja.jpg
Lindi më: 29 nëntor 1948
Vendlindja: Vlorë
Profesioni: politikan
Partia politike: PD
Kombësia: shqiptar

Doktor i Shkencave Filologjike ; Perkthyes, Botues, Pedagog ne Universitetin e Tiranës, Bashkëpunëtor Shkencor në Akademinë e Shkencave ; Anëtar i PD prej fillimit, Anëtar i Kryesisë së PD 12 vjetët e fundit, Sekretar për Organizimin dhe Zgjedhjet 1997-2001, organizator i strukturave të Partisë dhe i fushatave elektorale në shumë Degë të vendit ; Deputet i PD-ës në katër legjislatura, Kryetar i Komisioneve të Medias dhe të Ligjeve, Zv/Kryetar i Kuvendit ; Ministër i Arsimit dhe Shkencës.

Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.