Fernando Talaverano Gallegos

Fernando Talaverano Gallegos (1563 - 1619) ishte avokatë dhe administratorë spanjollë. Ai ishte guvernator i Kilit për dhjetë muaj pas vdekjes së Alonso de Ribera, mes marsit 1617 dhe janarit 1618.