Festivali i 33-të i Këngës në RTSH

Festivali i 33-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1994.

Festivali i 33-të i Këngës në RTSH
Edicioni 33-të
Qyteti Tirana
Viti 1994
Artisti Fitues
Kënga Fituese
              1993 1995              


Kënga fituese “Të sotmen jeto”, kënduar nga Mira Konçi.

Në vendin e dytë kënga "Ti nuk më tradhëton", kënduar nga Alma Bektashi dhe Aleksandër Gjoka.

Vendi i tretë kënga "telefonatë zemrash", kënduar nga Françesk Radi dhe Mariza Ikonomi.