Festivali i 34-të i Këngës në RTSH

Festivali i 34-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1995.

Festivali i 34-të i Këngës në RTSH
Edicioni 34-të
Qyteti Tirana
Viti 1995
Artisti Fitues Ardit Gjebrea
Kënga Fituese Eja
 Crystal Clear action 2leftarrow.png             1994 1996             Crystal Clear action 2rightarrow.png 


Kënga fituese “Eja”, kënduar nga Ardit Gjebrea dhe grupi projekt Jon.

Në vendin e dytë kënga "E doni dashurinë", kënduar nga Ledina Çelo dhe Luan Zhegu

(Kjo ishte kënga më e duartrokitur në historinë e festivaleve shqiptar)