Festivali i 37-të i Këngës në RTSH

Festivali i 37-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1998.

Festivali i 37-të i Këngës në RTSH
Edicioni 37-të
Qyteti Tirana
Viti 1998
Artisti Fitues
Kënga Fituese
              1997 1999              


Kënga fituese “Mirësia dhe e vërteta”, kënduar nga Albërie Hadërgjonaj.

Vendi i dytë kënga "Humba pranverën", kënduar nga Françesk Radi.