Festivali i 38-të i Këngës në RTSH

Festivali i 38-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1999.

Festivali i 38-të i Këngës në RTSH
Edicioni 38-të
Qyteti Tirana
Viti 1999
Artisti Fitues
Kënga Fituese
 Crystal Clear action 2leftarrow.png             1998 2000             Crystal Clear action 2rightarrow.png 

Kënga fituese “S’jam tribu”, kënduar nga Aurela Gaçe.

Në vendin e dytë kënga "Apokalips", nga Irma dhe Eranda Libohova.