Festivali i 52-të i Këngës në RTSH

Festivali i 52-të i Këngës në RTSH u zhvillua në datat 26, 27 dhe 28 dhjetor të vitit 2013 në Pallatin e KongreseveTiranë. Fituese e këtij festivali, sipas vlerësimit të jurisë u kurorëzua kënga me titull "Zemërimi i një nate" e këngëtares Hersi Matmuja.

Referime Redakto

Shih edhe Redakto