Festivali i 56-të i Këngës në RTSH

Festivali i 56-të i Këngës në RTSH u zhvillua në datat 21, 22 dhe 23 dhjetor 2017 në Pallatin e KongreseveTiranë. Fitues i këtij festivali, sipas vlerësimit të jurisë u kurorëzua kënga me titull "Mall" me këngëtar Eugent Bushpepa.

ReferimeRedakto