Fico (kthjellim)

faqe kthjelluese e Wikimedias

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Fico (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


  • Agron Fico, fitues i çmimit të Republikës
  • Bardhyl Fico, ishte nje politicien dhe karikaturist shqiptar
  • Ilir Fico, piktor shqipta
  • Rauf Fico, ishte nëpunës, deputet, ministër dhe diplomat shqiptar