Fitim do të thotë të gjitha shumat ose sendet e fituara me anë të një investimi që përfshin, ndër të tjera, të ardhura, kamata, fitimet kapitale, dividentet dhe rentat.[1]
Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJI PËR INVESTIMET E HUAJA Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 27 shtator 2007 tek Wayback Machine