Fjalor Çekisht-Shqip dhe bashkëbisedim

Fjalor Çekisht-Shqip dhe bashkëbisedim.jpg

Fjalor Çekisht-Shqip dhe bashkëbisedim me Autore Lendita Jakupi-Gojani dhe Milena Hoxha. Viti i botimit 2004.