Fjalor Enciklopedik Islam është botim i vitit 2017.

Të dhënaRedakto

Fjalori Enciklopedik Islam ka gjithsej 1064 faqe me rreth 3000 zëra, është vepër e autorit Nexhat Ibrahimi ndërsa është botuar nga Shtëpia Botuese Logos-A dhe Biblioteka Fjala në Shkup.

ISBN 9789989586880