Flamuri kombëtar i Arubas (FIAV 110000.svg) u adoptua më 18 mars, 1976. Dizajni përbëhet nga një fushë me dritë (e quajtur "Larkspur" ose e kaltër e "O.K.B-së"), dy vija të çelëta paralele të verdha në gjysmën e poshtme, dhe një yll katër-majësh i kuq ("e kuqe e Flamurit të Unionit") në qosh.

Flamuri i Arubas

Shih dhe këtëRedakto