Flamuri kombëtar i Barbadosit u adoptua zyrtarisht më 30 nëntor, 1966, dita e pavarsisë së parë të Barbadosit. Përbëhet nga tri vija horizontale të kaltra anash dhe një vijë e arit në mes. Një sfurk tridhëmbësh i zi ndodhet në mes të vijës së verdhë.

Flamuri i Barbadosit

Shih dhe këtëRedakto