Flamuri i Regjionit të Gadelupas, një regjion i Francës dhe departament Francez përtej detit i cili gjindet në Karaibe, është një fushë e bardhë në të cilën është vendosur një logo që tregon diellin dhe një zog në një katror të kaltër dhe të gjelbër. Poshtë logos, e nënvizuar me të verdhë, shkruan REGION GUADELOUPE.

Shih dhe këtë Redakto