Flamuri i Guajanës

(Përcjellë nga Flamuri i Guianës)

Flamuri i Guajanës, i njohur si Shigjeta e artë, u adoptua më 1966. Ai u dizajnua nga Whitney Smith, një veksillolog Amerikan. Ngjyrat janë simblike: gjelbër për agrikulturën dhe pyjet, bardhë për lumenjtë dhe ujin, e artë për mineralet, e zezë për qëndresën dhe e kuqe për përkushtimin dhe dinamikën.

Flamuri i Guajanës

Shih dhe këtëRedakto