Flamuri i Ishujve Falkland u adoptua më 29 Shtetor, 1948. Ai është një banderolë e kaltër me Flamurin e Unionit në kanton dhe Stemën e Ishujve Falkland në të djathtë.

Flamuri i Ishujve Falkland

Shih dhe këtë Redakto