Flamuri i Ishujve Faroe është një kryq i rrotulluar, siç është rasti edhe tek Flamujt e tjerë Nordik. Kjo traditë është filluar nga Flamuri i Danimarkës. Flamuri quhet Merkið që në shqip do të thotë banderola ose shenja.

Flamuri i Ishujve Faroe

Shih dhe këtëRedakto