Flamuri i Ishujve të Virgjër Britanikë

Flamuri i Ishujve të Virgjër Britanikë u adoptua më 15 nëntor, 1960. Ai është një banderolë e kaltër me Flemurin e Unionit në qoshin e majtë të sipërm dhe stemën e Ishujve të Virgjër Britanikë në të djathtë. Stema përbëhet nga Shën Ursula dhe lamba e ndjekësve të saj të virgjër, që i jep ishullit edhe emrin.

Flamuri i Ishujve të Virgjër Britanikë

Shih dhe këtë Redakto