Flamuri i Monakos ka dy vija horizontale me ngjyrë të kuqe dhe të bardhë. Është e ngjajshme me flamurin indonezian, e cila është më e gjatë, dhe me flamurin polak, por ky i fundit është i kthyer përmbys.

Flamuri i Monakos

Shih dhe këtëRedakto