Flamuri i Polonisë përbëhet nga dy vija horizontale të barabarta, e larta e bardhë kurse e ulëta e kuqe. Këto dy ngjyra definohen nga kushtetuta e Polonisë si ngjyrat kombëtare. Një variant i këtij flamuri me stemën kombëtare në mes të vijës së bardhë është e rezervuar me ligj për përdorim zyrtar jashtë vendit dhe në det.

Flamuri i Polonisë

Shih dhe këtëRedakto