Flamuri i Sllovakisë u adoptua nga kushtetuta e Sllovakisë, e cila hyri në zbatim më 3 shtator, 1992. Flamuri, si edhe shumë vende të tjera sllave, përdor ngjyrën e kuqe, të bardhë dhe të kaltër.

Flamuri i Sllovakisë

Shih dhe këtë Redakto