Hape menynë kryesore
Flamuri i Surinamit

Flamuri i Surinamit formohet nga pesë vija horizontale me ngjyrë të gjelbër (sipër, gjerësi e dyfishtë), të bardhë, të kuqe (gjerësi e katërfishtë), të bardhë, dhe të gjelbër (gjerësi e dyfishtë). Në vijën e kuqe ndodhet një yll i verdhë.

Shih dhe këtëRedakto