Flamuri i Trinidad dhe Tobagos

Flamuri i Trinidad dhe Tobagos u adoptua më 1962, pas pavarsisë. Ngjyra e kuqe simbolizon 'bujarinë dhe diellin e popullit', e bardha 'barazinë dhe detin' dhe e zeza simbolizon 'këmbëngulësinë dhe prirjen për unitet'.

Flamuri i Trinidadit dhe Tobagos

Shih dhe këtëRedakto