Flamuri i Uellsit quhet Dragoi i kuq, ai përbëhet nga nga një dragua, në një fushë të gjelbër dhe të bardhë. Përfaqësimi ekzakt i dragoit nuk ekziston prandaj si tek shumë flamuj të tjerë (përfshirë atë shqiptar) ekzistojnë shumë variante të dragoit.

Flamuri i Uellsit

Shih dhe këtëRedakto