Float është shkurtes për një klasë të caktuar simbolesh për një grup elementesh të quajtura karaktere tek disa gjuhë programuese.

Me shkurtesën urdhëruese float tek gjuhët programuese zakonisht përkufizohen ndryshoret (variablat) që mund të marrin vlerat e numrave real.

Shiko dhe këtëRedakto

  Ky artikull në lidhje me Informatika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.