Fortesat Kodrinore të Rajasthanit

një sit i trashëgimisë botërore UNESCO në Indinë veriore

Fortesat Kodrinore të RajasthanitIndinë Veriore janë pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCOs. Ato përfshijnë:

Panoramë oborrit të Fortesës së Amerit

Fortesa janë të vendosura kryesisht në Vargun e Aravallit dhe u ndërtuan midis shekujve të V dhe të XVIII. Coordinates: 24°53′00″N 74°38′46″E / 24.8833°N 74.6461°E / 24.8833; 74.6461

GaleriaRedakto

Shiko edheRedakto