Komuniteti fterriot është komuniteti i organizuar rregullisht apo sporadikisht i të lindurve, jetuesve dhe ishjetuesve si edhe atyre qe ndjejnë lidhje me fshatin e Fterrës.

OrganizimiRedakto

Tradicionalisht ne Tirana ka pasur dhe ka një herë ne jave një vend takimi qe shpesh fiksohet te shtune apo te djele paradite. Organizohet për vit festa e Fterrës, në Fterrë. Ekzistonte një grupim fterrjotesh që mblidhet rregullisht në Tiranë, i quajtur edhe "parlamenti i Fterrës".

Shih edheRedakto