Fusha e Duvnos (në gjuhën boshnjake, kroate dhe serbe latine : Duvanjsko polje ) është një rrafshnaltë karstike e vendosur në Bosnjën dhe Hercegovinën perëndimore, në komunën e Tomislavgradit . Fusha është pjesë e Alpeve Dinarike.

Duvanjsko polje009379.JPG

Shih edheRedakto