Gabricë është një vendbanim në komunën e Kaçanikut, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Gabrrizë.

Gabricë
Gabrrizë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto