Gazeta e Durrësit, është një gazetë lokale e qarkut të Durrësit, botim i Dyrrah Group. Ajo del dy herë në javë: çdo të hënë dhe të enjte.

Lidhje të jashtmeRedakto

http://gazetaedurresit.com/ Arkivuar 19 shtator 2012 tek Wayback Machine