Genci Mosho është një aktor i vjetër shqiptar. Ai është njohur me se shumti nga filmi "Tomka dhe shokët e tij" ku ka pasur rolin e një fëmije mjaft mistrec. Edhe për rolin e tij si Luani ne filmin "Pas gjurmëve". Tashme ai është drejtor i një shkolle 9-vjeçare në Tiranë.

Referenca

Redakto