Hape menynë kryesore

Giuseppe Conte (Roma, 8 gusht 1964) është një politikan dhe jurist italian. Ai është president i Këshillit të Ministrave të Republikës Italiane nga 1 qershori 2018.

Giuseppe Conte
Giuseppe Conte Official.jpg
Kryeministër i Italisë
1 qershor 2018 – aktiv
Pasardhësi: Paolo Gentiloni
Të dhënat personale
Lindi më: 8 gusht 1964
Lindi në: Volturara Appul
Kombësia: Italian
Profesioni: Profesor
Avokat
Partia politike: i pavarur