Gjerbës (Mallakastër)

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Fierit

Gjerbësi është një fshatkomunën Selitë (Mallakastër)rrethin e MallakastrësShqipërisë. Gjerbesi eshte nje fshat ne zonat malore te mallakastres , fshat i komunes Selite. Ka 2 lagje kryesore , lagjja Jaupaj ne pjesen e siperme dhe lagjja e gorasit ne pjesen e poshtme. Mbizoteron frutikultura, bujqesia e blegtoria. Ka 2 rezervuare dhe shume vargmale.Kufizohet me Osmezezen , me Kapaj , me Greshicen , me Aranitasin , me Cerrilen.

Shih edheRedakto