Gjergj Radovani (Shkodër, 1734–1790) ishte ipeshkvi i Shkodrës (1771–1787) dhe kryeipeshkvi i Tivarit (1787–1790) si pasardhës i Gjergj Junkit.[1]


BurimeRedakto