Gjimnazi ''Eqrem Çabej'' Vushtrri

Shkolla e Mesme e Lartë - Gjimnazi "Eqrem Çabej" në Vushtrri është njëri prej gjimnazeve dhe ndodhet në Republikën e Kosovës.


FotoRedakto