Gjok Beci

Gjok Beci poet i njohur shqiptar. Autor i dhjetëra teksteve të këngëve të njohura të Festivalit të RTSH-së, si dhe autor i këngëve folklorike të ansamblit të Mirditës, prej nga ishte.

Poeti Gjokë Beci është dekoruar me titullin “Mjeshtër i madh i punës” në vitin 2009, nga ish-presidenti Bamir Topi.