Gjuha limburge

(Përcjellë nga Gjuha Limburge)

Gjuha limburge është gjuhë gjermanike që flitet nga folës në Holandë, disa fshatra në Belgjikë, dhe një pjesë e vogël në Gjermani.

Limburgish
RajoniEvropë
Familje gjuhësore
Default
  • Gjuha limburge
Kodet gjuhësore
ISO 639-3