Gjuha sllovene

gjuhë Indo-Evropjane i takon familjes së gjuhëve Sllave
(Përcjellë nga Gjuha Sllovene)

Gjuha Sllovene (sllovenishtja) është një Gjuhë Indo-Evropiane, ajo i takon familjes së gjuhëve Sllave.

Gjuha sllovene
Filogjeneza

Shiko dhe këtëRedakto